Video : Tipsbladet
La Liga

Sportsdirektør bekræfter: Barcelona snakker forlængelse med Messi

Eric Abidal bekræfter, at der er dialog mellem FC Barcelona og Lionel Messi om en forlængelse af den kontrakt, der udløber om kun lidt over halvanden sæson.

Lionel Messi har været en fast del af FC Barcelonas førstehold i 14 år, og at Barcelona gerne ser det tal blive noget større, kan der ikke herske den store tvivl om.

Længe er der blevet skrevet og sagt meget om en forlængelse af superstjernens kontrakt, men endnu er der ikke blevet pillet ved den kontrakten, der efterhånden nærmer sig en sidste salgsdato på halvandet år.

Læs også:Messi sender sydamerikansk Superclasico-titel til Argentina

Senest Messi og FC Barcelona forlængede samarbejdet var tilbage i 2017 og den aftale løbet til sommeren 2021. Men nu sker der fremskridt, lyder det fra Barca-lejren.

- Han (Messi, red.) er en nøglespiller for os. Og han har muligheden for at forlade os, når hans nuværende kontrakt løber ud. Men jeg ved, at præsidenten snakker med hans repræsentanter for at sikre sig, at kontrakten bliver lukket en gang for alle, siger FC Barcelona sportsdirektør Eric Abidal til spanske Sport ifølge Marca.

Læs også:Barca-præsident: Messi bliver her i mange år

Han tilføjer:

- Jeg håber, at han bliver her i mange år endnu, og jeg tror, det kommer til at ske. Det er Leos beslutning. Og som han siger, så handler det først og fremmest om Barcelona. Han er den bedste.

Det er tidligere kommet frem, at Lionel Messi har en klausul i sin kontrakt med FC Barcelona, der gør, at Messi efter hver sæson har muligheden for at forlade klubben kvit og frit.

Læs også:Valverde: Umuligt ikke at være afhængige af Messi

Læs også:Magiske Messi sørgede for Barcelona-sejr i første Sisto-start

Læs også:Barcelona-præsident stoler på Dembélé