Video : Tipsbladet
Premier League

McTominay: Diskusioner i omkædningsrummet har haft positivt effekt

Den skotske midtbanespiller Scott McTominay siger i et interview, at United er tilbage på sporet efter "sunde" diskussioner i omklædningsrummet.

Manchester United har haft mange op- og nedture i denne sæson, men nu ligner det, at De røde djævle har fået stabiliseret sig en smule.

fem sejre i de seneste seks opgør har fået troen på Ole Gunnar Solskjær tilbage, og rygterne om en trænerfyring har været færre de seneste uger.

Forklaringen på den opadgående kurve skal ifølge en af Uniteds lyspunkter de seneste måneder Scott McTominay, findes i den sunde omklædningskultur i United, hvor der er plads til at diskutere, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør:

Læs også:Hazard storroser Benzema: Han er verdens bedste angriber

- Det tegner godt. Vi er positive, og vi har diskuteret (I omklædningsrummet, red.), hvad vi kan forbedre, og hvordan vi skal forbedre det i resten af sæsonen, siger McTominay ifølge goal.com og fortsætter:

- Det er helt normalt at have de her diskussioner. Det er et tegn på et "sundt" omkædningsrum, at man kan det, siger midtbanespilleren, som også understreger, at holdet jagter en top-fire placering i dette års udgave af Premier League.

Søndag kan United tage et vigtigt skridt mod det mål, når holdet møder Sheffield United i et vigtigt opgør, der kan sende Manchester-holdet op på en femteplads i Premier League.

I startopstillingen kan man højest sandsynligt finde franskmanden Anthony Martial, som McTominay mener, har gjort en stor forskel, siden han kom tilbage fra en skade.

Læs også:Landsholdsspillerne får millionbonus for EM-deltagelse

- Jeg tror også, at mange glemmer (i forhold til den dårlige stime, red.), hvor mange skader vi har haft. Nu kan man se, efter Martial er kommet tilbage, hvilken forskel det gør, siger McTominay.

Manchester United og Sheffield United spiller søndag med kickoff klokken 17.30

Læs også:Viktor Fischer: Der er stadig nogle ting, vi skal have vendt om FCM-kampen

Læs også:Tre år før kontraktudløb: Lyngby ophæver med offensivspiller

Læs også:Det føles anderledes for Eriksen: Jeg nævnte det i badet