Video : Tipsbladet
Generelle

Hollandsk stjerne: Jeg kunne have været lige så god som Messi og Ronaldo

Den tidligere Real Madrid- og Inter-stjerne Wesley Sneijder mener, at han med en større personlig indsats kunne have været på niveau med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo

Wesley Sneijder var igennem en årrække en stor profil på den europæiske fodboldscene og en af de bedste midtbanespillere i verden. Har var forbi storklubber som Real Madrid og Inter, og fik både løftet nationale og internationale trofæer - og så fik han desuden en VM-sølvmedalje med det hollandske landshold i 2010.

Men trods Sneijders betragtelige succes igennem karrieren, er det dog de absolut færreste som vil kalde ham lige så god som denne generations uden sammenligning største spillere, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Det kunne dog ifølge Wesley Sneijder selv have været tilfældet, hvis han da ellers havde haft lysten til at arbejde for at blive lige så god som de to superstjerner.

Læs også:Avis: AC Milan vil hente tre stjerner til sommer

- Hvis jeg skal være ærlig, kunne jeg være nævnt i samme sætning som Messi og Ronaldo, hvis jeg havde været 100 % dedikeret. Det ved jeg. Men det ville jeg ikke være, og det fortryder jeg ikke. Jeg havde det i mig, men havde ganske enkelt ikke lyst til at lægge dedikationen, fortæller han til Fox Sports NL og fortsætter:

- Jeg nød min fodboldkarriere som den var, både på og udenfor banen. Jeg vandt alle trofæer på klubplan, så jeg fortryder ingenting. Jeg er en holdspiller, og jeg vil have succes med holdet.

Ikke desto mindre var hollænderen i spil til det fineste individuelle trofæ, Ballon d'Or, og særligt i 2010, hvor han var med til at sikre Inter en overraskende Champions League-triumf og Holland en VM-sølvmedalje. Men for Sneijder havde det ikke den store betydning, bedyrer han.

Læs også:Onsdagens rygtebørs (opdat.): Tyske giganter jagter Tottenham-talent

- Selvfølgelig havde det været toppen af kransekagen (at vinde Ballon d'Or, red.), men det er godt nok for mig, at nogle folk mener, jeg burde have vundet den.

Wesley Sneijder stoppede karrieren efter seneste sæson, og en lang karriere bragte ham forbi Ajax, Real Madrid, Inter Milan, Galatasaray og Nice, inden han sluttede karrieren i Qatar-klubben Al-Gharafa.

Læs også:Årsløn på 67 millioner: Nu er ny klub klar til at forgylde Eriksen

Læs også:Tålmodigheden er opbrugt: DS-klub stopper samarbejdet med Nicki Bille

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Agent bekræfter - Real Madrid vil hente Inter-spiller