Video : Tipsbladet
Superliga

Tibbling inden AGF: Lidt som et derby

Søndag møder Brøndby og AGF i en dansk fodboldklassiker. Den historiske betydning er ikke gået Brøndbys svenske profils næste forbi.

AGF mod Brøndby har siden de to klubbers samtidig storhedstid i 80’erne og 90’erne været været en dansk fodboldklassiker.

Læs også:Martin Jørgensen kåret til Årets Legende i AGF: Hyldes på stadion søndag

Søndag skrives næste kapitel, når de to hold krydser klinger i Aarhus, og det ser Brøndby-profilen Simon Tibbling frem til, selvom han i sagens natur ikke er vokset op med dansk fodbold.

- Det er en speciel atmosfære, der er på tribunerne, når vi møder AGF. Man kan mærke, det er en kamp, der betyder meget for fansene, og det gør, at der kommer et stort tryk og masser af energi fra tribunerne, og det er sjovere at spille de kampe. Det kan minde lidt om et Derby som type af kamp, og den slags kampe giver lidt ekstra spænding. Det er fedt som spiller, siger Simon Tibbling til Brøndby IF’s hjemmeside.

Læs også:Avis: Tysk interesse for Svenn Crone

Simon Tibbling fik inden landskampspausen comeback efter en næsten tre måneder lang skadespause. Han og Brøndby ligger på tredjepladsen i Superligaen fem point foran netop AGF.

Læs også:AGF-stopper er tilbage efter skadespause: Jeg er noget rusten

Læs også:Optakt: AGF - Brøndby IF

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får vi det ventede brag i Aarhus?