Video : Tipsbladet
Superliga

AGF nærmer sig top 3: David Nielsen bruger ikke tid på det

David Nielsen ønsker ikke at fokusere på, om AGF kan indhente Brøndby på Superligaens tredjeplads.

AGF vandt søndag aften for tredje Superliga-opgør i træk.

Århusianerne har nu 29 point for 17 kampe, og efter kampen satte David Nielsen nogle ord på, hvad det er, der fungerer så godt for klubben på nuværende tidspunkt.

- Spillerne har fundet det bedste frem i sig selv, og det er det, vi altid prøver på. Det er ikke altid, det lykkes, men det er klart, at vi lige nu har fundet en måde at spille på, som er rigtig god, og vi føler, at vi har en god balance mellem at kunne forsvare og angribe.

Læs også:AGF haler ind på Brøndby efter sejr i intenst opgør

- Vi er rigtig farlige fremad banen, og vi har et forsvarsspil, som også fungerer. Det er det, der skaber tryghed, og det er det, der skal til for, at spillerne kan præstere, siger David Nielsen til TV3+.

AGF har nu bare to point op til Brøndby på tredjepladsen, men cheftræneren fastholder, at klubbens målsætning er at slutte i top seks.

- Alle folk drømmer sikkert. Jeg er fokuseret på, at vi har Esbjerg næste gang, og det bliver en rigtig svær nød (at knække) for os.

Læs også:Slagen Mensah: Vi taber kampen i første halvleg

- Men vi er selvfølgelig godt tilfredse med, hvordan det er gået. Det er der ingen tvivl om. Men det kræver også, at vi fortsætter med samme sult og den her modus, vi er i lige nu. Vi bruger ikke så meget tid på, om vi skal hente holdene foran os. Vi skal sørge for at spille godt nok til at komme i top seks, og det vil være målet indtil 26. spillerunde.

AGF møder Esbjerg, Lyngby og FC Midtjylland inden vinterpausen.

Læs også:Bedst og værst: Mortensen var her, der og alle vegne - og udnyttede Brøndby-fejl

Læs også:Lykkelig AGF-spids efter sejr: Det er pissevigtigt

Læs også:Niels Frederiksen blev udvist: Det forstår jeg simpelthen ikke