Video : Tipsbladet
Ligue 1

Kasper Dolberg kom igen på tavlen i Nice-sejr

Kasper Dolberg spillede hele kampen og kom på måltavlen, da Nice besejrede Angers lørdag aften.

Kasper Dolberg startede fik fuld tid og kom på måltavlen, da ham og holdkammeraterne løb med sejren mod Angers lørdag aften.  

Nice kom ellers bagud efter knap 22 minutter, da Angers’ kantspiller Angelo Fulgini afdriblede to Nice-spillere, før han med en hård afslutning sendte bolden i mål.

Læs også:Joachim Andersen fik sent indhop, da Lyon slog Strasbourg

Den føring holdt næsten indtil pausen, men kort før holdene kunne gå til pause, udlignede Nice. Værterne spillede sig flot igennem Angers-forsvaret, før Myziane Maolida sendte et blødt indlæg ind til Arnaud Lusamba, som sendte bolden i mål.

20-årige Myziane Maolida var ikke færdig med at sætte sit præg på kampen. Få minutter efter anden halvleg var blevet fløjtet i gang, var han igen i fokus, og denne gang var det som målscorer. Efter et velspillet angreb, der bød på to hælafleveringer, sendte Maolida bolden i kassen med indersiden. Det var angriberens første Ligue 1-mål for Nice.

Læs også:Beckham vil opbygge storklub i MLS: Jagter Dolbergs træner

Maolidas scoring blev også sejrsmålet, men der blev scoret yderligere en gang, og den scoring stod Kasper Dolberg for i overtiden. Efter godt samarbejde mellem Dolberg og Arnaud Lusamba bankede danskeren flot bolden i mål fra kanten af feltet.  

Det var anden uge i træk, at Dolberg kom på måltavlen, da han også scorede imod Lyon i sidste spillerunde, og det var hans fjerde sæsonmål i Ligue 1.

Efter sejren er Nice nummer 11 i Ligue 1, mens Angers trods nederlaget holder fast i deres fjerdeplads. Der er dog blot fire point imellem de to hold.