Video : Tipsbladet
Superliga

EfB-sikkerhedschef: Har ikke oplevet noget lignende i 10 år

Sikkerhedschefen i Esbjerg fB føler med den AGF-fan, der kom til skade søndag eftermiddag, men han fastslår, at der ikke er noget at udsætte på sikkerheden på Blue Water Arena.

AGF's 2-1-sejr over Esbjerg fB søndag eftermiddag blev overskygget af en grimt uheld på tribunen, hvor en AGF-fan faldt ud over rækværket på den ene tribune, da han sammen med de øvrige tilhængere på afsnittet fejrede Mustafa Aminis sene sejrsmål.

Jan Lindhardt, der er sikkerhedschef i Esbjerg fB og dermed har ansvaret for Blue Water Arena, fastslår, at der ikke er noget at udsætte på sikkerhedsniveauet på stadion.

Læs også:Halv milliard til nyt stadion i Aarhus: Naturligt at opstille en række krav

- Vi har spillet fodbold på Blue Water Arena i de seneste 10 år, og vi har aldrig oplevet noget lignende. Vores stadion er godkendt til kampe i både superligaen og internationalt, så på den front er der ikke noget at komme efter. Men derfor er det jo stadig ulykkeligt, at det kan ske, siger Jan Lindhardt til JydskeVestkysten.

Den uheldige AGF-fan, en 20-årig mand, faldt cirka fem meter ned og blødte kraftigt, da han blev hentet af ambulancen, men han var ved bevidsthed, og senere søndag blev han udskrevet i god behold efter omstændighederne.

Læs også:SønderjyskE har kun fået ét point i seks kampe: Situationen er alvorlig

Som en trøst fik den 20-årige AGF-fan overrakt matchvinder Mustafa Aminis trøje. 

Læs også:Vild donation til nyt Aarhus Stadion: Klar med halv milliard

Læs også:2. december: Randers-boss gemte Ove Christensens hund på toilettet

Læs også:Nielsen om Bundu-udskiftning: Jeg ville sprænge en bombe

Læs også:AGF-fan kørt på hospitalet: Faldt ned fra tribune