Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko om stikpille til Robert Skov: Det nagede mig helt vildt

Erik Sviatchenko mistede i et kort øjeblik kontrollen, da han kom med en stikpille til Robert Skov i fjor, og den episode irriterer ham stadig.

- Han er ung spiller, der har har haft tur i den og scoret seks mål, men han skal huske, hvor han kommer fra. Han er trods alt fra Silkeborg i Jylland

Når man får gentaget Erik Sviatchenkos ord om Robert Skov fra i fjor, husker man måske situationen. Men ellers har fodbold-Danmark for længst bevæget sig videre. Det har Sviatchenko måske også, men han har ikke glemt det.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Silkeborg IF

For selv om situationen er 13 måneder gammel, sidder den stadig i baghovedet på FC Midtjylland-anføreren. Det gør den, fordi den strider mod den måde, han gerne vil fremstille sig selv udadtil: som en mand i kontrol.

- Det nagede mig helt vildt, fordi jeg kom i en situation, hvor jeg var i mine følelsers vold og glemte at trække vejret, inden jeg udtalte mig, siger Erik Sviatchenko til DR.

Læs også:FC Midtjylland fortsat uden duo

- Jeg vil gerne vise, at der er styr på det. Det handler om den måde, jeg gerne vil have, andre skal opfatte mig som menneske. Pludselig kunne jeg ikke styre, at nogle sagde, jeg var dum. Det irriterede mig, fordi det ikke passer.

Udtalelsen kom efter et opgør mellem FC Midtjylland og FC København, hvor de to havde en batalje mod slutningen af kampen, og hvor Sviatchenko altså mente, at Skov var blevet lige lovlig smart.

FCM-kaptajnen fortalte dog senere, at han ringede til Skov "og clearede den."

Læs også:Superligaens bedste: AaB indhenter Brøndby

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 17. runde

Læs også:Avis: FC Midtjylland får fem millioner for amerikansk keeper