Lionel Messi scorede hattrick i Barcelona-storsejr

Lionel Messi scorede hattrick, og Luis Suarez scorede et fantastisk mål med hælen, da FC Barcelona slog Mallorca.

FC Barcelona sikrede sig deres sjette sejr i træk med en overbevisende sejr over Mallorca lørdag aften.

Forud for kampen blev Lionel Messi hyldet, efter at han for nylig vandt sin sjette Ballon d’Or, og argentineren fejrede det også med tre mål.

Det første stod angriberkollegaen Antoine Griezmann imidlertid for efter syv minutter. Med et hurtigt udspark sendte målmand Marc-Andre Ter Stegen en stikning i dybden til Griezmann, der køligt lobbede bolden over Mallorcas keeper og i mål.

Det næste stod Lionel Messi for, da han ti minutter senere krøllede bolden op i det fjerneste kryds fra kanten af feltet, og efter en reducering fra Mallorcas angriber Ante Budimir, var Messi igen på spil med et næsten identisk mål i det 41. minut.

Luis Suarez ville dog også gøre sig bemærket, og det gjorde han i den grad, da han scorede til 4-1 umiddelbart før pausen. Efter at Barcelona havde spillet igennem Mallorca-forsvaret, modtog Luis Suarez bolden med ryggen til mål og sendte en smuk hælafslutning i mål.

Ante Budimir reducerede igen efter pausen, men Mallorca kom ikke tæt på en udligning i opgøret. I stedet scorede Messi sit tredje mål i kampen efter flot forarbejde af holdkammeraterne.

Det endte med en 5-2-sejr til FC Barcelona, der med sejren holder fast i deres førstepladsen i La Liga.