Video : Tipsbladet
Superliga

Niels Frederiksen inden transfervindue: Handler ikke kun om at købe

I vinterens transfervindue bliver den måske helt store opgave for Brøndby at skille sig af med nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget. Det fortæller Niels Frederiksen.

Brøndby har en enkelt kamp tilbage af efterårssæsonen, inden man kan gå på vinterpause og fokusere på transfervinduet, som åbner til januar.

Ved årsskiftet mister man blandt andet Hany Mukhtar, der rykker til amerikanske Nashville SC, men det ligger ikke nødvendigvis i kortene, at klubben skal finde en erstatning for den tyske midtbanespiller eller forstærke sig på andre positioner.

Det fortæller cheftræner Niels Frederiksen.

Læs også:Bedst og værst: FCM moste Brøndby efter pausen

- Det gør vi på flere parametre og flere positioner. Transfervinduet handler om mange ting. Det handler ikke bare om, at vi skal have flere spillere ind. Der er faktisk 29 spillere i truppen, og der er spillere, som ikke har spillet et minut og er relativt langt fra spilletid, siger han til TV3+ og uddyber:

- Det kan måske være lige så væsentligt, at vi får dem sendt videre til nye udfordringer, så vi får en lidt skarpere trup i forhold til spilletid.

- Så kan det da godt være, at der skal en spiller ind, måske to. Vi ved jo, at vi siger farvel til Mukhtar, og så må jo se, om der bliver andre salg. I det tilfælde vil vi selvfølgelig kigge på det.

Læs også:Awer Mabil: Vi er ikke glade for bare 2-1

Frederiksen ønsker dog ikke at afsløre, hvem der kan være på vej væk fra klubben.

- Nej, det vil jeg faktisk ikke løfte sløret for, men man kan jo kigge på antal spilleminutter, og så kan man selv finde nogle navne frem, som næsten ikke har spillet.

- Det er jo klart, at man skal overveje, om vi har en fremtid for dem. Kan vi bruge dem? Er det interessant nok for dem at være her? Det tager vi en snak med spillerne om, og så ser vi, hvad vi finder ud af.

Brøndby er på fjerdepladsen i 3F Superligaen efter de første 19 kampe.

Læs også:Nedtrykt Larsson: Vi var det klart bedste hold på banen

Læs også:FCM-stopper: Vores sværeste kamp hidtil

Læs også:Irriteret Hedlund: Jeg fik en albue i hovedet