Video : Tipsbladet
Superliga

AGF udlejer igen back-talent til Nordic Bet-ligaen

19-årige Daniel Thøgersen skal til foråret spille i Kolding IF, hvor han bliver udlejet fra AGF. Dermed fortsætter han i landets næstbedste række, hvor han i efteråret har været lejet ud til Næstved

AGF sender endnu engang et af klubbens talenter på leje i en klub i Nordic Bet-ligaen. Henover efteråret har unge Daniel Thøgersen tørnet ud for bundklubben Næstved, hvor det er blevet til masser af spilletid. Nu bliver han i foråret prøvet af i en klub i den anden ende af den næstbedste danske fodboldrække.

I stedet for at vende tilbage til AGF, bliver Thøgersen nemlig udlejet til Kolding IF, der ligger nummer fire i tabellen. Det har det aarhusianske fodboldflagskib offentligtgjort på sin hjemmeside, hvor sportschef Peter Christiansen samtidig sender store roser afsted efter den unge back. 

Læs også:AGF-træner: Vi har lavet den bedste transfer i hele Superligaen

- Daniel har gjort det godt i Næstved og det har været positivt for ham at komme på græs i NordicBet Ligaen. Han er på et sted i sin udvikling, hvor han skal spille kampe og det får han nu fortsat mulighed for i Kolding IF - og dét i en konkurrencedygtig og hård liga. Det bliver godt for Thøger, at han fortsat kan udvikle sig med regelmæssig seniorfodbold og det er en god løsning for alle parter, lyder det fra sportschefen.

Også hovedpersonen selv glæder sig til at komme på græs i Kolding. Han var i hvert fald selv spændt på muligheden for at at få minutter på seniorniveau i benene, da han i sommer blev præsenteret i Næstved.

Læs også:AGF-boss: Vi bør ikke ligge efter FC Midtjylland ude på heden

Daniel Thøgersen har optrådt seks gange på AGF's førstehold, men havde ikke de store udsigter til spilletid på træner David Nielsens mandskab. 

Læs også:Lyngby overvejer at købe Brøndby-lejesvend: Pengene er der

Læs også:Udlejet AGF-back udgik i 1. divisionsdebut: Man skal lige omstille sig

Læs også:AGF udlejer ung back til NordicBet Liga-klub