Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere Brøndby-talent forlænger i Norge: Han har sine bedste år foran sig

Mads Nielsen, der har en fortid i Brøndby IF og Brønshøj BK, har netop forlænget i Fredrikstad FK. Det glæder både spilleren og hans sportschef.

I dag spiller Fredrikstad Fotballklubb i den tredjebedste række i Norge, men historisk set er det en af landets mest vindende klubber med ni mesterskaber og 11 pokaltitler. I jagten på en tilbagevenden til fordums storhed - eller i det mindste en oprykning eller to - har klubben forlænget med sin danske midtstopper.

Mads Nielsen hedder han, og han har en fortid i Brøndby IF, hvor han nåede enkelt pokalkamp i 2013, og i Brønshøj Boldklub. Han har desuden været i islandske Valur og to andre klubber i Norge: Nest-Sotra og Sandnes Ulf.

Læs også:Medie: Kasper Junker tæt på de norske vicemestre

Nu har Nielsen så papir på, at han fortsætter i Fredrikstad i to år endnu.

- Jeg tror, vi går en god fremtid i møde; det kommer til at blive en god opbygning til næste sæson. Det bliver godt med kontinuitet både for mig og i klubben generelt. Jeg er blevet rigtig glad for både byen og klubben, siger Mads Nielsen til Fredrikstads hjemmeside.

Læs også:Martin Hansen færdig i norsk klub

Også klubbens sportschef, Per-Mathias Høgmo, glæder sig over forlængelsen.

- Mads blev kåret til vores bedste spiller i 2018. At han har valgt at underskrive en toårig kontrakt, er vi glade for, og det giver os kontinuitet i vores arbejde. Mads har definitivt sine bedste år foran sig og har en profil, som passer godt ind i truppen, siger Høgmo, der var norsk landstræner, før han kom til Fredrikstad.

25-årige Mads Nielsen spillede fast for klubben i den forgangne sæson, og han bar anførerbindet i de fleste af kampene.

Læs også:Få dage før nedrykningsbrag: Danskerklub i Norge fyrer træneren

Læs også:Brøndby-farvel til forsvarer: Får ikke forlænget lejeaftalen

Læs også:Karantæner - hvem er ude?