Video : Tipsbladet
Superliga

Mukhtars farvel: Jeg vil aldrig glemme pokaltitlen og det missede mesterskab

Hany Mukhtar siger søndag farvel til Brøndby IF efter tre et halvt år. Med sig tager han minderne om en pokaltitlen i 2018 og det mesterskab, der aldrig blev til noget.

Hany Mukhtar har været i Brøndby IF i tre et halvt år, han har spillet 133 kampe, scoret 28 mål og lagt op til 36 af holdkammeraternes. I alt er det blevet til over 11.000 minutter i gult og blåt.

Der er med andre ord masser af kampe, mål og øjeblikke at se tilbage på. Her forud hans sidste optræden i Superligaen er det dog især to ting, han kommer til at huske sin tid i Danmark for.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - Hobro IK

- Der har været mange store oplevelser. Jeg vil aldrig glemme pokaltitlen, jeg vil aldrig glemme det missede mesterskab i 2018. Det første kan altid få mig til at smile, det sidste til at blive ked af det. Klubben, fansene, spillerne – alle havde fortjent det mesterskab, siger Hany Mukhtar til brondby.com.

Den 24-årige tysker har i perioder var Brøndbys bedste spiller og en af de største profiler i Superligaen. I den halvsæson, der snart er forbi, har hans aftryk dog være til at overse: to mål og ét oplæg.

Læs også:Brøndby-boss: Mukhtar er i princippet ikke en spiller, vi mister

Derfor ligger fodbolddirektør Carsten V. Jensen ikke søvnløs om natten for at finde Mukhtars afløser.

- Vi er 29 spillere i truppen, 31 inklusiv dem der er lejet ud. Så opgave nummer ét er at sørge for, at der ikke er alt for lang vej til spilletid for de yderste spillere i truppen. Hany Mukhtar er i princippet ikke en spiller, vi mister. Det er jo ikke sådan, at han har banket kasser ind eller spillet fuld tid, så det er ikke vinduets største opgave. Han er videre, han er solgt, og det er det, sagde han ifølge Ekstra Bladet forleden.

Hany Mukhtars sidste kamp for Brøndby, hvis han kommer på banen, bliver søndagens opgør mod Hobro IK.

Læs også:Niels Frederiksen inden transfervindue: Handler ikke kun om at købe

Læs også:Småskadet Hany Mukhtar misser FC Midtjylland-kamp