Video : Tipsbladet
Serie A

Italiensk miniputklub: Vi har tilbudt Zlatan en kontrakt

Monza fra Serie C har tilbudt Zlatan Ibrahimovic en kontrakt, bekræfter Adriano Galliani.

Zlatan Ibrahimovic står uden klub, når hans aftale med amerikanske Los Angeles Galaxy udløber ved årsskiftet, og den 38-årige svensker har endnu ikke fremtiden på plads. Men han har som minimum et tilbud.

Flere gange er han blevet sat i forbindelse med italienske AC Milan, hvor han spillede fra 2010 til 2012.

Læs også:Berlusconi lokker Zlatan: Kom til Monza

Dengang var Silvio Berlusconi præsident i AC Milan, men det er han ikke længere. I stedet står den italienske politiker nu i spidsen for klubben Monza, der gør sig i den tredjebedste italienske række, Serie C. Og de har tilbudt Zlatan Ibrahimovic en kontrakt, afslører direktør Adriano Galliani.

- Efter Silvio Berlusconi gav mig tilladelse til det, kom jeg med et tilbud til Mino Raiola (Zlatan Ibrahimovic’ agent, red.), fortæller Adriano Galliani til avisen Corriere della Sera ifølge Football Italia.

Læs også:Officielt: Liverpool forlænger med erfaren profil

- Ibras agent foreslog, at jeg taler direkte med Zlatan. Så jeg foreslog en kontrakt på to og et halvt år. Jeg sagde til ham: 'Kom til os. Så kan du spille seks måneder i Serie C, og så ervi  i Serie B i næste sæson og i Serie A om to år'.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere spillet for Juventus, Inter og AC Milan i italiensk fodbold, og flere medier melder, at han blandt andet har tilbud fra Napoli, Bologna, AC Milan og Roma denne vinter. 

Læs også:Avis: Ajax og Leicester jagter stort Vejle-talent