Video : Tipsbladet
Serie A

41-årige Buffon om karrierestop: Det ligger meget langt væk

Juventus-legenden Gianluigi Buffon afviser, at han lægger støvlerne på hylden lige foreløbig.

Gianluigi Buffon spillede igen hele kampen, da Juventus i går besejrede Sampdoria ude med 2-1, og samtidig tangerede han Paolo Maldinis rekord for flest Serie A-kampe på 637 kampe. 

Ikke desto mindre har den 41-årige keeper ingen umiddelbare tanker om at indstille karrieren - dertil er det simpelthen stadig for sjovt at spille fodbold. 

- Det er spændende, og det er også grunden til at jeg bliver ved med at spille. Jeg ved, at jeg stadig kan give mig selv mange smukke følelser, sammen med mine holdkammerater. Der er stadig mange øjeblikke, der skal udleves, så længe, at jeg kan give svarene på banen, siger Buffon ifølge Sky Italia. 

Læs også:Tidligere Superliga-profil leder efter ny klub: Vil gerne tilbage til Danmark

Derfor er der da heller ingen grund til at stoppe karrieren lige foreløb, mener Buffon. 

- Jeg ser det ærlig talt meget langt væk. For to år siden stoppede jeg med at spille, og så gav livet mig andre sensationelle og smukke muligheder. Jeg er afhængig af min egen ærlighed, så jeg lader livet opfylde sig selv og vise mig vejen. For med min fysiske tilstand lige nu, ville jeg gøre mig selv en bjørnetjeneste, hvis jeg stoppede med at spille.

Målmandsikonet synes da også, at han bidrager med mere end blot sine præstationer på banen. 

Læs også:Bænket Eriksen: Det er ikke sjovt at sidde og kigge

- Jeg følger mig som et referencepunkt i omklædningsrummet, med stort ansvar, selvom jeg ikke spiller så ofte. Jeg må respektere barnet, som jeg har været, og som stadig bor inden i mig. 

Læs også:Officielt: Liverpool henter offensivspiller i Salzburg

Læs også:Dagens Double: Mål i Anderlecht

Læs også:To og et halvt år før tid: AC Horsens ophæver med back