Video : Tipsbladet
1. division

HB Køge-back drømmer om comeback på øverste hylde

Matthew Briggs drømmer om at nå tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Matthew Briggs brød igennem på den helt store scene allerede som 16-årig, da han fik debut for Fulham i Premier League.

Briggs er således turneringens næstyngste debutant nogensinde, og det markante prædikat har sat sine spor i den nu 28-årige forsvarsspiller, der siden i sommer har slået sine folder i HB Køge.

I den danske klub føler det tidligere Fulham-talent, at han har genfundet spilleglæden, og på sigt er målet at vende tilbage til den europæiske fodboldtop.

Læs også:Portugiser bliver assistent for Skarbalius

- På grund af skader og dårlige præstationer var jeg i løbet af en årrække rykket ned gennem rækkerne. Jeg mistede mig selv, og min attitude blev dårligere og dårligere - sammen med min kærlighed til fodbolden og mit niveau. Jeg vidste, at jeg var bedre end det, jeg leverede.

- Men takket være Per (Rud, red.) fik jeg chancen for at komme hertil og bevise mig selv på ny. Jeg vil så gerne betale klubben og fansene tilbage for det, de har givet mig, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg har tidligere spillet i både Premier League og Championship og ved, at jeg kan være god nok til det niveau. Derfor stræber jeg selvfølgelig efter at nå et så højt niveau som muligt. Lige nu handler det om at finde tilbage til mig selv og hjælpe HB Køge så meget, som jeg kan. Men der er ingen tvivl om, at hvis det bliver muligt, vil jeg på et tidspunkt gerne vil forsøge mig på den allerøverste hylde igen.

Læs også:Tidligere Superliga-profil leder efter ny klub: Vil gerne tilbage til Danmark

Matthew Briggs har spillet 17 kampe for HB Køge.

Tidligere i karrieren har han ligeledes optrådt for blandt andre Bristol City, Watford og Millwall.

Læs også:Newcastle-dansker tilbage efter skidt lejeophold: Det er håbløst

Læs også:Auri Skarbalius om HB Køge: Der sker en masse nye projekter

Læs også:Køge-boss om kontrakt med 35-årig: Stod det til ham, spillede han ti år endnu