Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-talent sad i bussen på vej til Hamborg: Så ringede U21-landsholdet

Kasper Jørgensen var sammen med sine holdkammerater på vej til Hamborg, men så ringede DBU og udtog ham til U21-landsholdet. Her erstatter han Mads Roerslev.

Den enes brød, den andens... brød?

Det gamle mundheld holder ikke altid. behøver ikke være en ulykke for én, før der sker noget godt for en anden. Tag bare Mads Roerslev og Kasper Jørgensen. Førstnævnte er pludselig på holdet i Brentford FC, og derfor bliver han hjemme fra U21-landsholdets tur til Tyrkiet. Det baner til gengæld vejen for Jørgensen.

Læs også:Blå-gult hjerte i kongeblå farver: Rezan Corlu afventer fremtiden

Den unge Lyngby-spiller er for første gang i karrieren udtaget til U21-landsholdet, og det skete på usædvanlig vis. Han og resten af Lyngby-truppen sad i bussen på vej til Hamborg, da cheftræner Christian Nielsen tog ordet.

Han fortalte, at bussen kort efter ville holde ind på en rasteplads, for DBU havde ringede, og Jørgensen skulle sendes i en taxa i den modsatte retning: mod lufthavnen. Herfra skulle han flyve til Tyrkiet.

Se forløbet her:

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Kasper Jørgensen er som nævnt ny på U21-landsholdet, men ikke i DBU-regi. Den 20-årige højreback er allerede noteret for ti kampe i alt for U18- og U19-landsholdene.

Han tilbragte sin ungdomstid i Brøndby IF og FC Nordsjælland, men skiftede i sommer fra førstnævnte til Lyngby Boldklub. Her har han spillet 11 Superliga-kampe i efteråret.

Nu kan han så også få en kamp for U21-landsholdet, der på træningslejren møder Slovakiet.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Brøndby forlænger kontrakten med udlejet midtbanespiller