Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens leder efter angriber - Håber på gammel kending

Med kun én angriber i truppen er en ny mand til forreste kæde den absolutte førsteprioritet i AC Horsens. Økonomien kan dog stille store begrænsninger

Med blot 18 mål i efteråret var Horsens det hold i 3F Superligaen, som fik modstanderens netmasker til at blafre næstfærrest gange, kun 'overgået' af Esbjerg. Derfor skal der scores mål i foråret, men træner Bo Henriksen råder kun over en enkelt angriber i sin nuværende trup i form af Nicolai Brock-Madsen.

Derfor skal der endnu en angriber til holdet, og her har Bo Henriksen særligt én spiller i tankerne. I efteråret var Jannik Pohl på leje fra hollandske Groningen, og Horsens-træneren håber, at den 23-årige angriber kan tage endnu en tørn for Den gule Fare. Det fortæller han til bold.dk.

Læs også:Bo Henriksen i tvivl om angriber: Har en skadeshistorik, der skræmmer

Horsens-træneren ser potentiale i Pohl, som han mener kan udgøre en giftigt duo med Nicolai Brock-Madsen. Udfordringen ligger i at finde pengene til overhovedet at hente en angriber.

- Vi skal se, hvad vi har af økonomi, og lige nu er det begrænset. Hvis der overhovedet er nogle penge til nye spillere, er det til offensiven, og vi arbejder lige nu på at skaffe økonomien til at hente noget, lyder det fra Bo Henriksen. 

Læs også:Superligaens bedste: FCM og Wilczek slutter årtiet på toppen

Han kalder det samtidig sandsynligt, at Horsens vil gå efter at hente endnu en angriber ud over Jannik Pohl, da han stadig er et godt stykke fra topformen.

AC Horsens overvintrer på 3F Superligaen 10.-plads med kun tre point op til Aab på den sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsslutspillet. De skal i forårsæsonens første kamp på besøg hos FC Nordsjælland.

Læs også:Bo Henriksen: Skal kunne matche SønderjyskE

Læs også:Horsens-angriber hungrer efter scoringer

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020