Dagens Double: Fransk Ligue 2 på programmet
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Fransk Ligue 2 på programmet

Der er ikke meget fodbold rundt omkring i Verden i dag. Vi prøver med et spil i Ligue 2 og den bedste række i Ægypten.

Spilstop 20.45

Lorient - Caen 1

Odds 1,65 hos Bet365

Spilstop 16.00

Wadi Degla - El Antag, under 2,5 mål

Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 2,88 hos Bet365

I mangel af bedre prøver vi et spil på Lorient i Ligue 2. Indrømmet det er ikke meget vi kender til dem. Et blik på stillingen og holdets seneste resultater vidner om et hold i god form. Ganske vist blev det nederlag senest på udebane, men før det havde Lorient syv sejre i træk. De er toer i stillingen og kan spille sig på førstepladsen med en sejr i aften.

Gæsterne fra Caen er omvendt placeret i den tunge ende blot fire point over nedrykningsstregen. Værterne har vundet syv af de sidste otte, og med hjemmebane oveni hatten tror vi de tager tre point.

I Ægypten er El Antag gennem en del sæsoner blevet specialister i at spille kampe med få mål. Målscoren siger 10-10 efter 12 kampe og altså 1,66 mål i snit. I de sidste syv kampe er der blot scoret seks mål i alt uden at de har tabt.

Snittet er noget højere hos Degla der ligger til i bunden. Det ligner en svær opgave for dem blot at få scoret, og mon ikke Antag kontrollere kampen og får den afviklet som de kan og vil. Vi tror på under 2,5 mål.