Video : Tipsbladet
La Liga

Simeone stolt trods nederlag: Vi kunne konkurrere med de to bedste hold i verden

Atletico Madrids træner Diego Simone er på trods af nederlaget til Real Madrid i finalen i Super Copaen stolt af sit mandskab, som han siger formåede at spille op med de to bedste hold i verden.

Søndag aften tabte Atletico Madrid Super Copa-finalen til lokalriverlane fra Real Madrid.

Kampen endte efter ordinær spilletid 0-0 og derfor måtte kampen i sidste ende afgøres ved straffesparkskonkurrence, og der trak Real Madrid sig sejrsrigt ud af opgøret med en score på 4-1.

Læs også:Real Madrid vandt Super Copaen fra pletten

På trods af nederlaget var Atletico Madrids træner, Diego Simeone, dog yderst tilfreds med mandskabets indsats i Super Copaen, hvor man blandt andet i semifinalen slog FC Barcelona.

- Vi er stolte over at have konkurreret. Vi mødte de to bedste hold i verden på tre dage, og vi kæmpede rigtig godt med. Det giver os mod på at blive ved med at forbedre os, sagde Diego Simeone ifølge Atletico Madrids hjemmeside, og kommenterede også kort på chancerne i finalekampen mod Real Madrid søndag kamp.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Klopp kigger på Barca-kant

- Vi havde flere chancer for at score - særligt mod slutningen af kampen. Vi spillede bedre i aften end mod Barcelona (semifinalen, red.)

I den hjemlige liga ligger Atletico Madrid nummer tre, efter netop både Real Madrid og Barcelona.

Læs også:Lionel Messi utilfreds med ’børnefejl’: Vi har meget at forbedre

Læs også:Barcelona-talent vil ikke afskrive Real Madrid-skifte

Læs også:Atletico nedlagde Barcelona: Booker billet til Super Cup-finalen