Dagens Spilforslag: Ukendt angriber med pæn værdi
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Ukendt angriber med pæn værdi

Hvem er Luke Jephcott?

Lørdag kl. 16.00
Plymouth – Mansfield
Luke Jephcott scorer
3,20 @ bet365

Luke Jephcott er næppe et navn, der vækker den store genklang blandt størstedelen af Tipsbladets læsere. Den 19-årige waliser ligner ikke desto mindre et af weekendens bedste spil som målscorer imod Mansfield.

Mansfield møder nemlig op til kampen i ganske middelmådig form med bare én sejr i de sidste 11 kampe. Læg dertil at man har indkasseret 11 mål i de sidste fem kampe, mens det på udebane blot er blevet til tre clean sheets i denne sæson.

Og hvem er denne Luke Jephcott så? Den 19-årige angriber startede egentlig året som udlejet til Truro City FC, hvor han kom til i sommer. Skader og manglende skarphed hos Plymouths angribere fik dog Ryan Lowe til at hjemkalde Lephcott til førsteholdet – og det har manageren ikke haft grund til at fortryde.

Jephcott har nemlig scoret to mål i begge sine kampe for Plymouth, som har startet 2020 med to sejre og en målscore på 6-1. Det bør sikre Jephcott en startplads hjemme på Home Park, hvor Plymouth har scoret 16 mål i de sidste syv kampe. Odds 3,20 på den formstærke og unge waliser (som ifølge egen Twitter-profil er ”buzzing” for tiden) ligner ganske enkelt et gaveodds fra bet365.