Video : Tipsbladet
Superliga

Medier: Youssef Toutouh tæt på ny klub

Youssef Toutouh ser ud til at fortsætte karrieren i Marokko.

Youssef Toutouh ophævede onsdag sin kontrakt med AGF, men det ser ikke ud til, at midtbanespilleren kommer til at gå arbejdsløs særlig længe.

Flere marokkanske medier - herunder Sports Lematin - skriver, at Youssef Toutouh er tæt på at skifte til FAR Rabat, der er én af de største klubber i Marokko og har vundet 12 mesterskaber.

Læs også:Træt af splinter i bagdelen: Heerenveen-dansker åben for Superligaen

26-årige Youssef Toutouh skal aktuelt befinde sig i Marokko, hvor han inden længe ventes at skrive under med hovedstadsklubben.

FAR Rabat har tætte forbindelser til den marokkanske kongefamilie, og klubbens hjemmebane med plads til over 53.000 tilskuere er opkaldt efter prins Moulay Abdallah af Marokko, som døde i 1983. 

Læs også:AGF ophæver kontrakten med Youssef Toutouh

Youssef Toutouh var i efteråret udlejet til norske Stabæk, og han startede med at få en del spilletid, men senere røg han ud i kulden, og i AGF var der ingen fremtid for midtbanemanden, der ifølge sportschef Peter Christiansen ikke greb chancen.

- Det er på ingen måde gået som vi havde håbet med Youssef, som vi må erkende ikke har levet op til de forventninger, vi havde til ham, da han kom til Aarhus. Trods sit store talent har Youssef haft for langt til spilletid. Så derfor har vi fundet det bedst for alle parter, at vi nu ophæver aftalen, så Youssef kan finde et sted, hvor han kan få kontinuerlig spilletid på førsteholds-niveau, udtalte "PC" i en pressemeddelelse.

Youssef Toutouh er marokkansk statsborger, og derfor er det på ingen måde et fremmed land, han nu skal begå sig i. Da han var på toppen i FC København, var Toutouh også et varmt emne på Marokkos landshold. 

Læs også:Transferplanen: Et vognlæs Bundu-millioner kan ændre AGF's planer

Læs også:AGF-spillers kontrakt udløber til sommer: Det kan gå mange veje

Læs også:AGF bekræfter: Youssef Toutouh har fået løbepas