Video : Tipsbladet
Superliga

FCM vil holde på stamspillere i jagten på mesterskabet

Medmindre der kommer et rigtig stort bud på bordet, er FC Midtjyllands stamspillere ikke til salg. De er vigtige for mesterskabskampen, siger klubbens sportsdirektør

FC Midtjylland gik til vinterpause på førstepladsen i 3F Superligaen med fire point ned til mesterskabsrivalen FC København. Og her vil klubben selvsagt også gerne være, når sæsonen er forbi.

Læs også:Avis: Så meget vil Dortmund have for Jacob Bruun Larsen

Derfor er der ingen planer om at sælge nogle af de spillere, der i efteråret spillede store roller i at sende midtjyderne op på førstepladsen. Det fortæller FC Midtjyllands sportsdirektør, Svend Graversen, til Bold.dk.

- Vi går 100 procent efter mesterskabet og vil derfor holde fast på alle vores stamspillere. Men som altid kan der jo komme tilbud, som det er en umulighed at sige nej til, lyder det fra Svend Graversen.

Læs også:Medie: Esbjerg og Randers arbejder på byttehandel

Sportsdirektøren sætter ikke navne på men afslører, at der allerede er klubber, som kigger på nogle af FC Midtjyllands spillere, som præsterede godt i efteråret. Men de klubber skal altså frem med den helt store pengepung, vil de skal lokke 3F Superligaens førerhold til at sælge ud af profilerne.

Læs også:Officielt: Youssef Toutouh har skrevet under i Marokko - får halvandet år

Læs også:Træt af splinter i bagdelen: Heerenveen-dansker åben for Superligaen

Læs også:Medie: AGF får afvist forhøjet bud på australsk midtbanespiller