Video : Tipsbladet
Superliga

Carsten V. Jensen om Wilczeks farvel: Økonomien kan reinvesteres

Brøndby IF kommer til at reinvestere pengene for Kamil Wilczek, fortæller Carsten V. Jensen.

Kamil Wilczek er med al sandsynlighed færdig i Brøndby IF.

Superliga-klubben oplyser tirsdag, at man er nået til enighed med tyrkiske Göztepe om en transfer, og at Kamil Wilczek derfor har fået tilladelse til at rejse til Tyrkiet for at forhandle sine personlige vilkår på plads.

Læs også:Hovedsponsor stopper i Brøndby IF ved årets udgang

Topscorer Kamil Wilczek indbringer Brøndby IF en transfersum, og det glæder klubben sig over i et på mange måder hårdt farvel med den suveræne topscorer.

- Kamil har med sine præstationer for Brøndby IF gennem årene mere end nogen fortjent muligheden for et sportsligt og økonomisk eventyr her på karrierens sidste stykke. Kamil vil altid have plads i vores hjerter og historie. Hvis de sidste detaljer falder på plads, vil skiftet samtidig sikre en vigtig økonomisk kompensation, der kan reinvesteres, hvilket gør Kamils tid i Brøndby IF til et mønstereksempel på, hvordan vi sikrer klubbens udvikling fremadrettet, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen og tilføjer:

Læs også:Medie: Red Bull-ejer vil købe sig ind i Brøndby IF

- Vi kan godt afsløre nu, at Kamil havde muligheden for et skifte i sommer. Dette skifte blev dog aldrig til noget, og efterfølgende aftalte vi, at begge parter forberedte sig frem mod muligheden, hvis den skulle opstå igen. Kamil har på alle måder holdt sin del af aftalen med sine mange scoringer for Brøndby IF og ikke mindst i rollen som mentor og integrator for Samuel Mraz og vores øvrige talentfulde angribere.

Kamil Wilczek scorede 93 mål i 163 kampe for Brøndby IF. 

Læs også:Breaking: Brøndby sender Kamil Wilczek til Tyrkiet for at lukke transfer

Læs også:Journalist: Red Bull mener det seriøst med Brøndby

Læs også:Avis: Brøndby spinner millioner på salg af Dominik Kaiser