Absurd straffe-afbrænder sender Napoli i semifinalen

Ciro Immobile sendte bolden langt forbi mål, da han fik chancen fra de 11 meter mod Napoli.

Napoli har i den seneste tid haft store vanskeligheder, som også har medført, at man har fyret Carlo Ancelotti og ansat Gennaro Gattuso som ny cheftræner. Dog har de stadig haft det svært - og selv på hjemmebane har det ikke kørt.

I weekenden blev det til et nederlag til Fiorentina, men tirsdag aften havde syditalienerne endelig vind i sejlene igen. Det skete i kampen mod Lazio i den italienske pokalturnering, hvor man vandt med 1-0.

Her blev sejrsmålet scoret efter lidt mere end halvandet minut af kampen, da Lorenzo Insigne tog sig en lækker solotur ind i Lazio-feltet, hvorefter han lagde bolden fladt ind over stregen til en tidlig Napoli-føring.

Efter ti minutter kunne Lazio sagtens have udlignet, da Rom-klubben fik tildelt et straffespark. I sådanne situationer er Ciro Immobile normalt sikker, men denne aften snublede han lige da han ramte bolden - og i stedet for at gå i mål, så gik den i en blød bue forbi kassen.

Kampen blev desuden også markeret af to røde kort, hvor hver klub fik én hver i form af Napolis Hysaj og Lazios Lucas.

Endvidere havde den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka sin første kamp for Napoli.

Napolis sejr betyder, at de er videre til semifinalen i turneringen.