Video : Tipsbladet
Serie A

Datoen fastsat: Inter vil have Eriksen-handel klaret mandag

Christian Eriksens skifte til Inter er nu så tæt på, at italienerne håber at en transfer kan været klar allerede på mandag

To dage. Så tæt kan Christian Eriksens forventede skifte til den italienske storklub Inter være på at gå igennem. Det er i hvert fald håbet Italien. 

Det er britiske BBC, som melder at en transfer nu er så tæt på, at Inter har sat en dato på, hvornår de gerne ser handlen gå igennem

Læs også:Tottenham skal i omkamp mod Southampton og Højbjerg efter remis

Den grove skitse af en aftale skulle angiveligt allerede være på plads, så det er kun de sidste detaljer, som parterne skal blive enige om. Inter og Eriksen meldes allerede enige, og der har også været meldinger om, at Inter og Tottenham endelig er blevet enige om en pris for den danske stjerne.

Her har der ellers været svære forhandliger, da Tottenham har krævet en relativt høj pris for Eriksen, selvom han har kontraktudløb om et halvt år. 150 millioner lød kravet, som Inter derimod ikke har været villige til at betale for en spiller, der kan hentes gratis til sommer.

Læs også:Kun papirarbejdet mangler: Inter og Tottenham er enige om Eriksen

At et skifte er lige op over blev muligvis også bekræftet af, at Eriksen ikke engang var på bænken, da Tottenham i dag spillede uafgjort med Southampton i FA Cuppen. Trods de kraftige rygter har Tottenham-manager José Mourinho nemlig fortsat med at bruge ham. Mere og mere tyder altså på, at Christian Eriksen snart kan kalde sig Inter-spiller.

Læs også:Eriksens løn i Inter er kommet frem: Kommer til at tjene kassen

Læs også:Holdkammerat forsvarer Eriksen: Han fortjener ikke den slags

Læs også:Medie: Barcelona blander sig i jagten på Christian Eriksen