• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Tottenham skal i omkamp mod Southampton og Højbjerg efter remis

Foto: Getty Images

Tottenham og Southampton skal ud i endnu et opgør mod hinanden, efter at de to hold her til eftermiddag spillede 1-1 i FA Cup'en.

Af Morten Gram-Hanssen

Southampton inviterede her til eftermiddag Tottenham til FA Cup-fodbold på Saint Mary's Stadium, på den engelske sydkyst. 

Begge holds trænere havde valgt at stille med relativt stærke hold, og der var således ikke blevet roteret særlig meget i holdopstillingerne. Southamptons anfører, danske Pierre Emile-Højbjerg, var således også med fra start, mens Jose Mourinho gav debut til nyindkøbet, Gedson Fernandes. Christian Eriksen var sorteret helt fra kamptruppen, på grund af danskerens snarlige skifte til Inter. 

Læs også:Cavani afviser Manchester United

Southampton dominerede boldbesiddelsen i første halvleg, men det var gæsterne, der havde flest målchancer. Lucas Moura og Heung-min Son havde begge fine muligheder, men første halvleg endte målløs. 

Efter 58 minutter gik det så galt for 'The Saints'da Son iskoldt bankede den fladt i det fjerne hjørne fra venstre side af feltet. Målet kom efterfølgende i VAR-review for at tjekke om sydkoreaneren var offside, men det blev godkendt. 1-0 til Spurs. 

Læs også:Avis: Premier League er stadig en mulighed for Bruun Larsen

Southampton pressede efter scoringen på efter en udligning, og Danny Ings burde da også have bragt balance i regnestykket ved flere lejligheder. Efter 87 minutter lykkedes det så endelig Sofiane Boufal at forlænge hjemmeholdets deltagelse i turneringen, da marokkaneren bankede bolden i nettaget. 

Det oplyses først, hvornår omkampen skal spilles, når alle hold har været i aktion i fjerde runde. 

Læs også:Roerslev og Racic var med i Brentford-nederlag til Leicester i FA Cup

Læs også:Esbjerg meldes tætte på tidligere FC Midtjylland-spiller

Læs også:RB Leipzig tæt på forstærkning: Spansk stortalent til lægetjek

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus