Video : Tipsbladet
Superliga

Ny og hurtig OB-angriber: Det kan også bruges på Superliga-niveau

Mikkel Hyllegaard kommer direkte fra Danmarksserien og skal nu spille Superliga for OB. Han håber dog, at hans fart kan give ham en fordel i kampen mod fuldtidsprofessionelle forsvarsspillere.

Mikkel Hyllegaard har aldrig været i nærheden af Superligaen før. Selv om han et par gange overvejede at skifte til OB som ungdomsspiller, blev det ikke til noget, og senest har han spillet i Danmarksserien. Men han håber, at hans hurtighed kan hjælpe ham med at slå til, siger han til Fyens Stiftstidende.

Farten har han brugt til at score mål for SfB/Oures hold, men den 28. december fik han den bedst tænkelige julegave: en fuldtidsprofessionel kontrakt. Det betyder blandt andet, at Hyllegaard for første gang i karrieren skal på træningslejr i sydens sol i disse dage.

Læs også:OB-chef om ny angriber: Hans topfart er på et højt internationalt niveau

Selv om han er mere end rigeligt hurtig nok til at spille Superliga, er han bevidst om, at der skal mere til for at begå sig i den bedste række.

- Hurtighed har altid været min spidskompetence. Det kan også bruges på Superliga-niveau, og det er selvfølgelig rart for mig, men der er så andre ting, jeg skal arbejde med. Det er mine tekniske kompetencer, mine førsteberøringer og evnen til at orientere mig. De ting vil jeg gerne have med i mit spil, men det håber jeg kan komme hen ad vejen, hvis jeg arbejder hårdt, siger Mikkel Hyllegaard i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Læs også:Officielt: OB henter hurtig angriber i Danmarksserien

Det er formentlig ikke kun hans præstationer i Danmarksserien, der har overbevist OB-ledelsen om, at han skulle have en kontrakt til sommeren 2022. Hyllegaard bombede nemlig også for klubbens reservehold i efteråret.

I sine seks kampe, herunder bare to startpladser, scorede den 20-årige angriber fire mål og lagde desuden op til et af holdkammeraternes. Nu skal han vise, at han også kan gøre det i Superligaen.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Afgående OB-boss: Vi kan lokke bedre spillere til nu

Læs også:Avis: OB kan lande 10 millioner for Baskhim Kadrii