Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg er klar til at handle igen, hvis en god mulighed opstår

Jesper Stüker, der er sportschef for Silkeborg IF, overvejer at handle yderligere, hvis der opstår en god mulighed.

De har sagt farvel til flere spillere - blandt andre Mathias Hebo, Simon Skou Jakobsen og Dennis Flinta - og indtil videre er der bare hentet to spillere ind. Men de to spillere - Vegard Moberg og Kees Luijckx - er spillere, som har en god mulighed for at ende i Kent Nielsens startopstilling. Og sportschef Jesper Stüker er klar til at handle yderligere, hvis der opstår en mulighed - det fortæller han til Midtjyllands Avis.

Sportschefen slukker ikke telefonen de næste dage.

Læs også:Ronnie Schwartz har skadesproblemer på Silkeborgs træningslejr

- Jeg er i hvert fald ikke gået på transfer-fyraften endnu. Vi prøver selvfølgelig. Der er ting, vi er opmærksomme på, men ellers sker der nogle gange hurtige ting de sidste dage. Vi er klar til at reagere, hvis der opstår noget, der virkelig er godt for os, siger Jesper Stüker til Midtjyllands Avis.

Klubben fra Søhøjlandet ligger sidst i Superligaen, og onsdag tabte man efter tre gange 45 minutter med 2-6 til Østrigs nummer to, LASK Linz. Her havde SIF eksempelvis bare 17-årige Alexander Lind med fra start, hvilket også fortæller en historie om SIF lige nu - nemlig at man er ramt af skader i offensiven. Ronnie Schwartz og Shkodran Maholli var ude af opgøret, mens Emil Holten kun  lige er kommet tilbage fra skade og startede på bænken.

Læs også:Ronnie Schwartz ny anfører i Silkeborg IF

Det kunne måske være i offensiven, at man forstærker sig, hvis altså brikkerne falder rigtigt for Jesper Stüker.

Silkeborg starter foråret på en sidsteplads - tre point efter Esbjerg fB. Der er tre nedrykkere fra landets bedste række, denne sæson.

Læs også:Silkeborg misser kamp mod storklub: Russere løb fra aftalen

Læs også:Medie: Silkeborg-spiller skifter til Superliga-rival

Læs også:Silkeborg-spiller kan være på vej væk: Fravalgt af ”sportslige årsager”