• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg misser kamp mod storklub: Russere løb fra aftalen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg IF skulle have spillet mod Zenit Skt. Petersborg på holdets træningslejr, men det bliver ikke til noget alligevel. I stedet venter Sogndal fra næstbedste række i Norge.

Af Anders Dehn

Det var noget af en modstander, som Silkeborg IF kunne præsentere i sidste uge. Holdet skulle spille mod Zenit Skt. Petersborg på træningslejren i Spanien, lød den officielle udmelding.

Men russerne har droppet aftalen, skriver Midtjyllands Avis. Så i stedet for en kamp mod de forsvarende russiske mestre og Champions League-deltagere skal SIF nu møde Sogndal fra den næstbedste række i Norge.

Læs også:Officielt: Hobro henter viceanfører i Silkeborg

- Der var nogle uoverensstemmelser om, hvor kampen skulle spilles. Zenit ville ikke køre til det spillested, der var aftalt og annonceret. Det havde de ingen interesse i. Vi kunne så have valgt at køre meget, meget langt, men det var vi heller ikke interesserede i. Derfor blev det Sogndal i stedet, og det har vi det helt fint med, siger chef Kent Nielsen til Midtjyllands Avis.

Træneren rejste sammen med sin spillertrup af sted mandag morgen mod Alicante i Spanien. Holdet får lige præcis en uge under sydlige himmelstrøg, inden det vender hjem igen den 3. februar.

Læs også:Simon Jakobsen er fortid i SIF: Hobro er det rigtige for mig

Undervejs møder Silkeborg også LASK Linz i en testkamp onsdag, inden Sogndal venter på søndag. Endnu en testkamp er skrevet i programmet, når holdet er kommet hjem til Danmark igen. Her er Viborg FF modstanderen.

SIF har kun spillet en enkelt testkamp indtil nu. Det var til gengæld en stor succes: Holdet slog Superligaens førerhold, FC Midtjylland, med 3-2 på hjemmebane.

Læs også:Medie: Silkeborg-spiller skifter til Superliga-rival

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Fokus