Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Randers udlejer back til Superliga-nedrykker

Randers FC udlejer ung back til Vendsyssel FF.

Randers FC sagde torsdag aften farvel til Saba Lobjanidze, og nu forlader endnu en spiller den kronjyske klub. Denne gang er der dog kun tale en lejeaftale.

Højre back Tobias Damsgaard skifter således fra Randers FC til Superliga-nedrykkerne Vendsyssel FF på en lejeaftale indtil sommer, og backen skal dermed spille i NordicBet Ligaen resten af sæsonen. Det bekræftes af begge klubber. 

Læs også:Avis: Randers tjener millionbeløb på Saba Lobjanidze

Søren Pedersen, direktør i Randers FC, håber, at lejeaftalen giver Tobias Damsgaard mulighed for regelmæssig spilletid, så han kan bevise sig og gøre sig fortjent til en ny kontrakt i Randers FC.

- Det er vigtigt for Tobias’ udvikling, at han får nogle minutter i benene. Tobias er en solid spiller, der kan spille højre back og central midtbane og også har spillet i midterforsvaret i pokalkampene for os.

- Han har godt af noget regelmæssig spilletid på én position, og det kan han få i Vendsyssel, hvis han spiller op til det niveau, vi ved han besidder. Det giver os samtidig mulighed for at følge ham på et højt niveau med henblik på en mulig kontraktforlængelse til sommer, siger Søren Pedersen ifølge Randers' hjemmeside. 

I efteråret nåede den 21-årige højre back at spille 28 minutter for Randers FC i Superligaen fordet på tre indhop. I alt har han spillet 32 kampe for kronjyderne.

Læs også:Tidligere Randers-spiller: Skiftet væk fra derfra er det bedste, jeg har gjort