Video : Tipsbladet
Superliga

Glen Riddersholm: Der er alt for meget sønderjysk kagebord over det her

SønderjyskE-spillerne er ikke på ferie i Tyrkiet, derfor holder Glen Riddersholm dem til ilden, lyder det til efter, at han kom med en lille opsang til klubbens danske spillere ved dagens træning.

Da SønderjyskE trænede her til formiddag, kom cheftræner Glen Riddersholm med en opsang til klubbens danske spillere, beretter Jydske Vestkysten.

Intensitetsniveauet fra de danske spillere i træningslejren i Tyrkiet var nemlig ikke nået den højde, som Glen Riddersholm fandt ønskværdigt.

- Nu siger jeg lige noget på dansk, så ved I godt, hvem jeg henvender mig til. Der er alt for meget sønderjysk kagebord over det her. Kom nu, lød det fra Glen Riddersholm, beretter Jyske Vestkysten.

Læs også:Solbakken efter testsejr: Der er blevet større konkurrence om pladserne

Med i træningslejren er blandt andet klubbens nye spillere Julius Eskesen og Anders K. Jacobsen, der kom til fra OB, samt Theofanis Mavrommatis der er lejet i Panathinaikos, og Emil Frederiksen der er lejet i Heerenveen.

Det er forståeligt, at Glenn Riddersholm gerne vil have sine spillere op i tempo.

Læs også:Storklubber så testkamp: De holdt nok øje med Brøndby-talent

SønderjyskE ligger nemlig på en 11. plads i Superligaen og har det altoverskyggende mål for foråret at sikre sig endnu en sæson i Superligaen, hvilket SønderjyskE efterhånden har gjort mange gange før.

Første kamp efter Superliga-pausen for SønderjyskE er en hjemmebane kamp imod Hobro.

Læs også:Lynscoring sikrede FCK god vinterstart

Læs også:Sejr over tjekkisk hold: SønderjyskE har nu vundet i 2020

Læs også:FC København udnytter transfer-klausul: Har hele tiden været i aftalen