Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Tophold tilbage på sporet

Almería får to vigtige spillere tilbage til kampen mod kriseramte Racing Santander.

Fredag kl. 21.00
Almeria – Racing Santander
1
1,60 @ bet365

Almería skal tilbage på sejrsporet efter et uventet dyk først med nederlag hjemme til Elche og siden 1-1 ude mod Numancia de sidste to søndage.

Den opgave bliver mærkbart lettere af, at vigtige Vada vender tilbage til midtbanen efter afsonet karantæne, mens topscorer Darwin Nuñez genindtræder i angrebet efter ligeledes udstået straf. Samtidig ser det i skrivende stund ud til, at også José Corpas bliver klarmeldt fra sin skade, så kun Iván Balliu er tvivlsom med en skade.

Der venter med andre ord en hård opgave for José Luis Oltra, der midt på ugen blev præsenteret som ny træner for Racing Santander. Han står dermed i spidsen for et hold, der blot har vundet to kampe i sæsonen, og som er uden sejr i de sidste ni kampe.

Især på udebane er det slemt med nederlag i fire af de sidste fem kampe, mens man her må undvære vigtige Alexis i forsvaret og Jon Ander i angrebet, da de begge er nye på skadeslisten. Et trænerskifte giver ofte ny energi. Jeg tvivler dog på, det er nok til at have en effekt ude imod topholdet Almería, som bliver væsentligt forstærkede her. Odds 1,60 på 1-tallet ligner derfor en fin betaling.