Video : Tipsbladet
Generelle

Sørloth fik nedsat karantænestraf: Sparkede sit hold mod mesterskabet

Alexander Sørloth kan meget vel ende som manden, der sparker Trabzonspor mod det tyrkiske mesterskab. Søndag scorede han igen, efter han personligt havde været i Istanbul for at få nedsat sin karantæne.

Præsidenten for Trabzonspor var godt gal i skralden, efter Alexander Sørloth fik rødt kort i forrige weekend. Ikke på sin norske angriber, men på dommeren. Udvisningen var uacceptabel, mente Ahmet Agaoglu, og den ville klubben anke.

Det gjorde den så, og det var en god idé. Sørloth fik reduceret sin karantæne fra to til én spilledag, og derfor var han med, da Trabzonspor søndag spillede topkamp mod Sivasspor i den tyrkiske liga.

Læs også:Tidligere Superliga-profil får to dages karantæne: Præsidenten raser

Den tidligere FC Midtjylland-profil skulle bare bruge fire minutter på at bringe sit hold foran. Trabzonspor endte med at vinde 2-1 og lagde sig dermed i front i den tyrkiske liga. Der er nu ét point ned til Istanbul Basaksehir, der endda har spillet en kamp mere.

Spillerens far, Gøran Sørloth, fortæller til norske VG, at hans søn selv gjorde en aktiv indsats for at få nedbragt karantænen. Han var nemlig et smut i Istanbul for at forklare sig for præsidenten for det tyrkiske fodboldforbund.

Læs også:Sørloth blev topscorer med hattrick: Der findes ikke bedre liv

- Da han fik forklaret sig, og de kiggede billederne igennem, var der ingen tvivl om, at det skulle gå til Alexanders fordel, siger Gøran Sørloth til avisen.

Målet var desuden Sørloths 17. i denne sæson. Dermed bevarede han førstepladsen på topscorerlisten foran den tidligere Newcastle United-angriber Papiss Cissé.

Alexander Sørloth er udlejet fra Crystal Palace for resten af denne og hele næste sæson.

Læs også:Tidligere FCM-profil: Jeg savner da MCH Arena en smule

Læs også:FCM-boss spår stort salg af Evander: Det bliver ikke billigt

Læs også:AaB-midt og tidligere FCM-angriber holder liv i spinkelt norsk EM-håb