Dagens Double: Ingen målfest i Parken
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Ingen målfest i Parken

Det ligner et opgør med få mål når FCK møder Celtic i Parken.

Spilstop 18.55

Frankfurt - Salzburg 1 (asian -0,25)

Odds 1,88 hos Bet365

Spilstop 18.55

FCK - Celtic, under 2,5 mål

Odds 1,58 hos Bet365

Samlet Odds: 2,97 hos Bet365

FCK er mestre i at spille kampe i Parken med få mål når det kommer til europæisk fodbold. Der er et klart internationalt snit over københavnerne når det kommer til organisation og disciplin defensivt. De giver meget lidt væk. De vil med sikkerhed komme med samme udtryk i aften, ikke mindst fordi Celtic er en modstander de får det svært imod. Ståle vil sikkert ikke være utilfreds med 0-0 hvis det skulle komme såvidt.

Celtic vil sikkert have samme indstilling. Stor respekt for FCK, og mere end tilfredse med 0-0 eller 1-1. I går blev en af gæsternes to angribere Leigh Griffiths skadet, hvilket også taler for under spil.

FCK skuffede mod Esbjerg offensivt, og det bliver bestemt ikke nemmere i aften. Under 2,5 mål.

Salzburg har forståeligt nok lidt under salgene af Minamino og Haaland. Siden da har holdet blot fået fem point i fire kampe, hvilket er meget lidt når vi taler om det suveræne storhold i Østrig. I de resterende kampe med Minamino og Haaland, fik de 15 sejre og 3 uafgjorte i 18 kampe.

De er altså ekstremt handicappet offensivt, og da konceptet stadig er offensiv fodbold, vil der opstå muligheder mod et Frankfurt mandskab der er uhyggelige hjemme. Vi tror tyskerne tager en sejr, men spiller det asiatiske handicap -0,25, så får vi halvdelen af indsatsen retur ved uafgjort.