Video : Tipsbladet
Europa League

Neil Lennon glæder sig til FCK: Det bliver Celtic Park under de skinnende lys

Celtics manager Neil Lennon siger, at Celtics muligvis kommer til at undvære to spillere i i returopgøret mod FC København på torsdag i Europa League, men at holdet er klar til kamp uanset.

FC København ankommer på torsdag til Celtic Park med 1-1 i rygsækken, og derfor SKAL løverne under alle omstændigheder ud og score mål i returopgøret mod Celtic i Europa League.

Det kan forhåbentligt, set med danske briller, blive en lille smule lettere, da der er kommet en skadesupdate fra det skotske.

Læs også:SønderjyskE-spiller tvunget til karrierestop

Både Scott Brown, Olivier Ntcham og James Forrest er alle tvivlsomme, siger Celtics manager Neil Lennon, da han på et pressemøde i weekenden rettede fokus på torsdagens opgør mod FC København:

- Jamesy (James Forrest, red.) burde blive klar, men vi må vente at se med de andre to, siger Neil Lennon ifølge the Daily Record og fortsætter:

- Olly (Olivier Ntcham, red.) har en forstrækning i læggen, som han har spillet med i de sidste to kampe.

Læs også:Kent Nielsen skuffet efter FCK-remis: Vi kunne have lukket kampen

Kampen mellem Celtic og FC København er ubetinget den vigtigste kamp for begge mandskaber i sæsonen, da det bestemmer de to klubbers europæiske skæbne, og det bliver en tæt kamp, mellem to rigtig gode hold, mener Neil Lennon:

- Torsdag er en kæmpe kamp. Det er Celtic Park under de skinnende lys. Det er noget spillerne ser frem til mod et meget godt hold. Der er ingen tvivl om, at FC København er gode, og det er vi også. Sidste kamp kunne have gået begge veje, siger Neil Lennon.

Kampen mellem Celtic og FC København spilles torsdag klokken 21:00.

Læs også:Johnsson efter endnu et pointtab: Skarpheden mangler i begge ender

Læs også:Positiv AaB-træner om ny spillestil: Det skal nok munde ud i mål

Læs også:Ståle efter ét point i to kampe: Det er ikke tiden til at kigge efter FCM