Video : Tipsbladet
Premier League

Rafael van der Vaart ryster på hovedet af Manchester United-stoppere

Den tidligere hollandske landsholdsspiller ser ikke noget stort lys i Manchester Uniteds centrale forsvar.

Manchester United har fået en del kritik i denne sæson, og det gælder også storklubbens defensiv, selv om De Røde Djævle med 29 indkasserede mål i 27 kampe ikke ligefrem er blevet bombarderet med scoringer imod sig.

For det meste er det Harry Maguire og Victor Lindelöf, der spiller sammen i Manchester Uniteds centrale forsvar og dermed står med ansvaret for, at målene ikke rasler ind.

Læs også:Manchester United holder øje med svensk angriber

Den opgave løser de to ikke særligt imponerende, lyder det fra den tidligere hollandske landsholdsstjerne Rafael van der Vaart.

- Jeg siger, hvad jeg ser. Maguire kostede 90 millioner euro (672 millioner kroner, red.), og jeg synes, det er mange penge - det antager jeg, at du også synes. Så god er Maguire ikke, siger Rafael van der Vaart til Championat.

Læs også:Smalling om permanent Roma-skifte: En spændende beslutning skal tages

I samme ombæring slår han fast, at svenske Victor Lindelöf bestemt heller ikke imponerer ham.

- Jeg synes ikke, de hører til blandt de bedste forsvarsspillere, men alligevel spiller de altså for én af de største klubber i verden, lyder det undrende fra den tidligere FC Midtjylland- og Esbjerg-spiller.

Harry Maguire og Victor Lindelöf spillede 90 minutter sammen i midterforsvaret søndag, da Manchester United besejrede Watford med 3-0 på Old Trafford. 

Læs også:Van der Vaart revser Maguire: Han er en amatør

Læs også:Som fader, så søn: Rafael van der Vaarts 13-årige søn scorede i testimonial

Læs også:Van der Vaart om karrieren: Største HSV-øjeblik var mod FCK