Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil trods svær start på foråret: Vi ved, vi har kvalitet

OB skal forsøge er hente forårets første sejr, når de i morgen tager imod bundproppen Silkeborg

Et nederlag til Brøndby og en nulløsning mod Randers. Det er facit for OB efter forårets to første kampe, hvor de end ikke har formået at score endnu. Men det betyder ikke, at de hænger med hovederne i Odense.

Til klubbens hjemmeside fortæller forsvarsprofilen Jeppe Tverskov, at humøret stadig er højt hos det fynske fodboldflagskib, som fortsat har stor tro på egne evner.

Læs også:Silkeborg er uden FCM-lejesvend mod OB

- Stemningen er god i truppen, og vi ved, at vi har kvalitet, så vi går efter sejren. Ikke bare i morgen, men også i resten af kampene, og så må vi se, hvor vi ender. Det bliver en våd kamp efter forholdene, så det bliver nok mere fight end kønt spil, men sådan er det jo mange steder i landet på dette tidspunkt af året.

I morgen kommer en på papiret god mulighed for at tage forårets første sejr, når 3F Superligaens bundprop, Silkeborg, kommer på besøg i Odense. Søndagens gæster formåede dog i sidste uge at få et point mod FC København, og det er ifølge Tverskov et bevis på, at man ikke skal undervurdere nogle hold i den bedste danske række.

Læs også:Superliga-powerranking: Hug til Brøndby og OB

-  Vi skal være klar fra start, for alle, der spiller i Superligaen, ved, at man ikke bare vinder en kamp mod Silkeborg, selvom de ligger sidst. Vi så jo selv, hvordan de spillede mod FCK sidst.

Der er kampstart på Nature Energy Park i Odense kl. 14:00 søndag eftermiddag.

Læs også:Ny OB-angriber er tvivlsom på ny: Han slider med nogle skader

Læs også:Optakt: OB - Silkeborg IF

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FCK er milevidt fra mesterskabet