Video : Tipsbladet
Bundesliga

Uheldig Ludwig Augustinsson om svær sæson: Den værste tid for mig

Den tidligere FC København-back har døjet med skader i denne sæson, og det har været med til at gøre sæsonen til karrierens værste hidtil.

Ludwig Augustinsson har gang i en svær sæson i tyske Werder Bremen.

Den svenske back har været uheldig og hårdt præget af skader, og han har blot spillet syv af 23 mulige Bundesliga-kampe for Werder Bremen i denne sæson. Samtidig har Werder Bremen haft det svært på banen, hvor det blot er blevet til fire sejre, mens de har tabt 11 af deres seneste 13 kampe.

Skaderne og den manglende succes på banen er en ny oplevelse for den tidligere FC København-profil, og det er ikke en god en af slagsen. Det fortæller han i et interview med tyske Weser-Kurier.

Læs også:Tidligere AGF’er taler ud om skadesproblemer: Overvejede karrierestop

- På grund af de dårlige resultater har denne tid virkelig været den værste for mig. Jeg har ikke spillet meget, og vi har ikke vundet mange kampe denne sæson. Det er virkelig hårdt. En ny oplevelse, der selvfølgelig ikke er behagelig.

- I sidste ende vil jeg lære af det og komme endnu stærkere tilbage fra denne tid. Jeg prøver at arbejde hårdt og se det positive i livet - selvom livet i en by som Bremen altid handler om fodbold, siger Ludwig Augustinsson.

Werder Bremens skuffende præstationer på banen betyder også, at klubben aktuelt er nummer 17 ud af 18 i Bundesligaen, og de er på vej mod en nedrykning. Om det vil få ham til at søge væk fra den tyske klub, har Augustinsson dog ikke tænkt over endnu.

Læs også:Landstræner blæst bagover af Haaland: Noget helt usædvanligt

- Jeg har ikke tænkt over det. Jeg vil bare spille og vende den dårlige stime sammen med resten af holdet. Det er derfor ikke nødvendigt at tale om, siger han.

Ludwig Augustinsson spillede fuld tid for Werder Bremen imod Borussia Dortmund i forrige weekend, og han kan igen komme i aktion, når Bremen møder Eintracht Frankfurt i den tyske pokalturnering onsdag.