Video : Tipsbladet
Superliga

Superligaen og 1. division smækker dørene: Fortsat tomme tribuner

Tankerne om at lukke et fåtal af tilskuere ind til de kommende Superliga-kampe er droppet med dagens seneste udmelding fra regeringen.

Fredag gik statsminister Mette Frederiksen på talerstolen for at give seneste nyt omkring Corona-smitten, hvor der blev opfordret til at at droppe arrangementer med over 1000 deltagere. 

Det førte til, at både Superligaen og NordicBet Liga-kampen i den seneste spillerunde blev afviklet uden tilskuere, da Divisionsforeningen reagerede på regeringens udmelding.

Efterfølgende har der været flere forskellige interessenter forhørt sig om muligheden for at lukke netop op til 1.000 personer ind til kampene - for i det mindste at få skabt en smule stemning omkring kamp-afviklingen. 

Men efter dagens stramninger og endnu mere alarmerende udmelding fra regeringen, kommer det initiativ slet ikke på tale.
 
- Efter tirsdagens alvorlige udmeldinger fra Statsministeren, som understregede påbuddet og blandt andet introducerede yderligere rejserestriktioner og opfordringen til påpasselighed i offentlig transport, så giver det ingen mening at kigge på lempelser for at få tilskuere på stadion. Det uanset hvor store økonomiske konsekvenser tomme tribuner har for klubberne.

Læs også:Optakt: Istanbul Basaksehir - FC København

- Statsministeren bad om, at alle udviser samfundssind, tager individuelt ansvar og hører efter hvad myndighederne siger. Det lytter vi selvfølgelig til i dansk klubfodbold, og derfor fastholder vi påbuddet og spiller uden tilskuere i de to bedste rækker.

Læs også:Superliga Uden Filter: Ståle Solbakken ser træt ud

- Vi følger situationen tæt dag for dag og runde for runde og melder ud, såfremt situationen ændrer sig, lyder det fra Divisionsforeningen i en pressemeddelelse. 

Det betyder, at de kommende kampe i de bedste danske rækker fortsat afvikles på tomme stadions. 

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 24. spillerunde

Læs også:Steinlein i corona-frygt: Det kan ende med nedrykning

Læs også:Kahlenberg om sygdom: Driblede i kælderen og har isoleret mig siden onsdag