• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Steinlein i corona-frygt: Det kan ende med nedrykning

Foto: Getty Images

Claus Steinlein slår fast, at han ikke ser noget alternativ til planen om at spille uden tilskuere i øjeblikket i kampen mod coronavirus.

Af Oliver Okstrøm

Superligaen har i denne runde været uden tilskuere, og selvom det kan have betydning for de forskellige klubber rent økonomisk, når de går glip af entré-indtægterne, så er man bare nødt til at rette ind.

Det fortæller FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein i et interview med B.T.

Her fortæller han, at man jo ikke har valgt at følge anbefalingen fra myndighederne om, at man ikke må lukke tilskuere ind, for at genere nogen. I stedet slår han fast, at selvom det er hårdt for samfundet i øjeblikket, så skal man nok komme igennem det.

Læs også:Svinedyrt for Superligaen: Tomme sæder koster 20 millioner kroner

Derimod har han det svært med, hvis der pludselig skulle udbryde en Coronavirus-smitte hos en af klubberne, som kunne ende med at gå helt skævt for den klub, som kunne blive ramt, forklarer Steinlein.

- Jeg synes sagtens, at det kan foregå på denne måde. Rent faktisk ser jeg ikke noget alternativ. Det eneste, jeg frygter, er, at det kan få sportslige konsekvenser, siger han og fortsætter:

- For hvad nu hvis en klub pludselig får sat otte spillere i corona-karantæne og derfor efterfølgende får så elendige resultater, at det ender med nedrykning? Degradering fra Superligaen vil i et økonomisk perspektiv have meget alvorlige konsekvenser, lyder det fra Claus Steinlein.

Læs også:Mål i absolut stilhed: Se alle weekendens Superliga-kasser

I FC Midtjylland har man taget sine forholdsregler foruden at spille for tomme tribuner. Hvis man vil lave interview med nogen fra klubben, så skal det foregå over telefon eller med mindst én meters afstand mellem spørger og svarer.

Den seneste kamp for FCM blev til en sejr på 2-0 på udebane mod Randers, som betyder, at midtjyderne nu er 12 point foran FC København på andenpladsen.

Læs også:Også i Frankrig: Tomme tribuner eller meget få tilskuere til fodboldkampe

Læs også:Marts-landskampe kan blive uden vigtige landsholdsspillere

Læs også:Minister: Vil gerne kompensere klubberne for økonomisk tab

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020