Video : Tipsbladet
Superliga

Ingen hjælp til AGF: Backman i karantæne mod Randers

Niklas Backman spiller ikke torsdag mod Randers FC.

Aarhus-klubben AGF havde indberettet det ene af de to gule kort, AGF-anfører Niklas Backman fik mod Silkeborg IF mandag, men der er ikke hjælp at hente fra Fodboldens Disciplinærinstans, der har afvist AGF's indberetning, så kaptajnen er ikke med torsdag, når Randers gæster Aarhus.

De to hold spiller den udsatte kamp fra første runde i foråret, hvor man på grund af en dårlig bane valgte at aflyse opgøret.

Læs også:AGF bekræfter: Appellerer anførerens udvisning

Kampens dommer, Benjamin Willaume-Jantzen, forklarer i sin redegørelse, at han efter at have genset situationen, holder fast i sin vurdering af sagen.

Det er også hovedårsagen til, at Fodboldens Disciplinærinstans holder fast i Niklas Backmans gule kort, og stopperen er dermed i karantæne torsdag.

Læs også:Disciplinærinstans: En karantæneramt træner må ikke råbe på et tomt stadion

- Disciplinærinstansen finder det ikke relevant at tage de Disciplinære bestemmelsers paragraf 1i, nr. 1), d. i anvendelse i forbindelse med den anden advarsel til spilleren, idet kampens dommer, efter forelagt dokumentation, fastholder sin vurdering af situationen, og Fodboldens Disciplinærinstans er enige i denne vurdering, står der i afgørelsen.

AGF kan meget vel ende i defensive problemer, for også Alexander Munksgaard er i karantæne, og både Jesper Juelsgård og Frederik Tingager var ude af truppen senest - formentlig med skader. 

AGF ligger nummer tre i Superligaen, mens Randers aktuelt er på syvendepladsen.

Læs også:Solbakken-udvisning: Risikerer ekstra straf

Læs også:DBU forbedrer udskældt disciplinærinstans: Det er afgørende

Læs også:Kontroversielt gult kort til Brøndby-spiller annulleres