Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby skal selv købe storskærme for at beholde Superliga-licensen

Lyngby Boldklub skal selv betale for de storskærme, som er et krav for, at klubben kan beholde sin Superliga-licens.

Lyngby Boldklubs Superliga-licens har været til diskussion, men de kongeblå kan beholde den, hvis klubben er villig til at betale for nogle storskræme på stadion. Det skriver sn.dk.

Nye stadionkrav gør, at der fra 1. juli skal være storskærme på alle Superliga-stadions, og det er der aktuelt ikke på Lyngby Stadion. Derfor skal de opføres, og det bliver på fodboldklubbens regning.

Læs også:Optakt: Istanbul Basaksehir - FC København

Sn.dk skriver, at kommunalbestyrelsen i sidste uge vedtog, at kommunen ikke vil finansiere indkøb og opsætning af storskrærme på Lyngby Stadion. Klubben må selv til lommerne, hvis de vil beholde licensen til at spille i Superligaen.

Lyngby Boldklub er ikke helt tilfredse med den beslutning, og Andreas Byder, der er direktør i klubben, fastslår, at de halvanden million kroner, regningen vil lyde på, ikke er medregnet i budgettet.

Læs også:Superligaen sparker coronaspørgsmål til hjørne: Mange scenarier kan opstå

- Det er ikke en løsning, vi er specielt begejstrede for. Vi undrer os over, at kommunen sorterer i de forskellige licenskrav i forhold til, hvad de vil opfylde, og hvad de ikke vil. At man vil opfylde alle krav på nær ét, er mærkeligt. Især i betragtning af, at vi jo betaler en superliga-husleje. Men vi må dykke nærmere ned i det, siger Byder til sn.dk.

De 1,5 millioner kroner falder på et særligt dumt tidspunkt fra Lyngby Boldklub, der som alle andre i Superligaen mister en større millionindtægt så længe, at dansk fodbold er lukket ned på grund af coronavirus. 

Læs også:Alle Real Madrid-spillere i karantæne: Positiv test på træningsanlægget

Læs også:BREAKING: Superligaen indstiller foreløbig alle kampe - også AGF-Randers

Læs også:AGF aflyser træninger for alle andre end Superliga-holdet