Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-målmands familie er i Italien: Jeg følger meget med

Mens Vito Mannone er i Danmark, sidder det meste af hans familie i det coronavirus-hærgede Italien. Derfor følger han nøje situationen i sit hjemland.

Mens Danmark fortsat håber, at de mange tiltag mod spredning af coronavirus får den ønskede effekt, er det for sent at håbe på det i Italien. Landet er allerede hårdt ramt af virussen, der har taget livet af over 2.500 mennesker i landet.

Herhjemme sidder så en italiensk fodboldspiller og følger situationen nøje. Vito Mannones familie bor således fortsat i hans hjemland, så han kan kun se til fra afstand og håbe på, at de klarer sig helskindet gennem pandemien.

Læs også:Tim Sparv glad for EM-udsættelse: Det var ikke et alternativ at spille

- Jeg er selvfølgelig meget i kontakt med min familie i Italien og holder mig opdateret på, hvordan de har det. Også fordi netop Italien står i en meget vanskelig situation i øjeblikket, så jeg følger meget med i TV og på internettet for at få seneste nyt, siger han til Esbjerg fB's hjemmeside.

Mannone har dog sin kone med i Danmark, og mens han ikke kan træne med sit hold, sørger han for at få noget kvalitetstid med hende.

Læs også:DBU-boss bekræfter: Jeg tror, landskampe mod Norge og Sverige aflyses

- Når man er tvunget til at være derhjemme, så giver det en chancen for at bruge mere tid med familien. For mit vedkommende er det min kone og min hund, og det nyder jeg selvfølgelig, selvom jeg ligesom alle andre også glæder mig til, at vi kommer om på den anden side af dette, siger Mannone.

Den store målmand nåede at spille fire Superliga-kampe og et enkelt opgør i Sydbank Pokalen for Esbjerg, inden dansk fodbold gik på coronapause.

Læs også:DIF bakker op om udsættelse af EM: Noget af en mavepuster

Læs også:Også spillerne bakker op: Den rigtige beslutning at udskyde EM

Læs også:Parken om EM-flytning: Vi skal være fleksible i den her tid