Video : Tipsbladet
La Liga

La Liga-klub: 15 af vores ansatte er ramt af corona

15 ansatte, herfa tre spillere, i Deportivo Alavés er testet positiv for coronavirus. Det er den anden La Liga-klub, der er hårdt ramt.

Deportivo Alavés tog ingen chancer, da det i lørdags viste sig, at to af medlemmerne af klubbens trænerteam var smittet med coronavirus. Alle omkring førsteholdet, spillere såvel som trænere, blev herefter testet.

Siden er 15 prøver vendt tilbage positive. Heraf er tre spillere ramt, oplyser Alavés ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Læs også:Mangala og Gaya har fået konstateret coronavirus

- Klubben besluttede at gennemføre testene i henhold til vores politik om ansvarlighed over for medlemmerne af vores familie, og resultaterne viser, at det var den bedste og hurtigste måde, vi kunne udpege tilfældene og tage de nødvendige forholdsregler for at reducere spredningen, skriver Alavés ifølge Reutes.

Der er dog ingen af de 15, der har udvist symptomer, fortæller klubben.

Læs også:Valencia: 35 procent af førsteholdet har coronavirus

Alavés er ikke den eneste La Liga-klub, der er hårdt ramt af coronavirus. Hidtil er det især gået ud over Valencia, der mandag aften fortalte, at 35 procent af spillerne og staben omkring førsteholdstruppen var smittede.

Det forlød ikke, om Daniel Wass var blandt de ramte. Det var Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala og José Luis Gaya til gengæld. Alle er sendt i hjemmekarantæne for at undgå, at virussen smitter andre.

Læs også:Juventus er igen blevet ramt af coronavirus: Midtbanemotor smittet

Læs også:Hårdt ramt: La Liga-klub har fem spillere med coronavirus

Læs også:Wass' holdkammerat er første La Liga-spiller med coronavirus