Video : Tipsbladet
Superliga

Har været rygtet til Brøndby: Nu vil jeg væk

Gent-spilleren Eric Smith, der i januar blev rygtet til Brøndby, håber at finde en ny klub i nærmeste fremtid.

Brøndby IF blev i januars transfervindue sat i forbindelse med den svenske midtbanespiller Eric Smith, der til dagligt tørner ud for Jess Thorup og Gent, men svenskeren, der også har været rygtet til flere klubber i hjemlandet, fik ikke noget klubskifte på plads i årets første måned.

Det håber han dog, at han får i nærmeste fremtid. Eric Smith har blot været på banen i en enkelt pokalkamp for Gent i indeværende sæson, og det er naturligvis ikke nogen holdbar situation.

Læs også:Svensk medie: Brøndby lurer på Gent-spiller

- Jeg vil væk, og det ved de (Gent, red.) godt. Jeg taler med nogle klubber, men det er vanskeligt under de her omstændigheder. Det er ikke nu, at klubberne vil bruge ret mange penge, når de ikke ved, om ligaen skal spilles, og det hele er meget uvist, siger Eric Smith til Hallandsposten.

Midtbanespilleren har tidligere tørnet ud for IFK Norrköping, og det er også den klub, han helst vil spille for, hvis turen går hjem til Sverige, hvor transfervinduet stadig er åbent.

Læs også:Johan Larsson om Brøndby-retur: Sportsligt var det ikke, som vi håbede på

- Ja, det er det vel. Hvis der ikke sker noget nu, dukker der nok lidt flere alternativer op senere, og dem må vi kigge på, når sommervinduet åbner. Gent virker lidt mere villige til at slippe mig nu. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis der sker noget til sommer, siger han.

Eric Smith har kontrakt med Gent frem til sommeren 2022. 

Læs også:Brøndby melder ud: De fleste ansatte er sendt hjem

Læs også:Svenn Crone drømmer om at vende tilbage til Brøndby IF

Læs også:Kamil Wilczek er gået i stå: Vi tror stadig på ham