Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-rigmand er iskold trods kæmpefald: Jeg er udmærket tilfreds

Lars Seier Christensens aktier i selskabet bag FC København er blevet 98 millioner kroner mindre værd, end da han købte dem. Det tager han dog med ophøjet ro.

For et års tid siden brugte Lars Seier Christensen 222,7 millioner kroner på at købe sig ind i Parken Sport & Entertainment. Skulle han vælge at sælge nu, ville han dog kun få 124,7 millioner for dem. Altså et fald på 98 millioner. Men det tager han med ro, siger han til BT.

Alverdens aktiemarkeder er styrtdykket i den seneste tid. Det gælder også selskabet bag FC København, hvis aktiers værdi altså svundet ind til næsten det halve af, hvad de var for et år siden.

Læs også:Lalandia i krise: Det er en katastrofe for FC København

Det er dog ikke noget, som får Lars Seier Christensen til at frygte for fremtiden.

- Næh, markedet er jo generelt meget svagt. Jeg er udmærket tilfreds med at være med i Parken og glæder mig til, at vi kan komme i gang med at spille fodbold og tage på badeferie igen, lyder det fra rigmanden til BT.

Læs også:Krisen rammer: Selskabet bag FCK suspenderer forventningerne til 2020

Udover aktiekursens dyk er Parken Sport & Entertainment presset fra i hvert fald to sider: Fodboldklubben tjener næsten ingen penge, mens Superligaen og Europa League ligger stille.

Derudover tjener Lalandia-feriecentrene heller ingen penge, mens de er lukkede. Begge dele er, selvfølgelig, en konsekvens af coronavirussens spredning.

Usikkerheden om, hvor hårdt alt det rammer Parken, fik i sidste uge selskabet til at suspendere forventningerne til årets regnskab. Før det lød forventningerne på mellem 0 og 20 millioner kroner i overskud.

Læs også:FC København sender nu også ansatte hjem

Læs også:Solbakken og Lange efter hjemsendelser: Bedst at spillerne fortsætter

Læs også:Her er FCK's corona-plan: Bolden må ikke røres med hænderne