Video : Tipsbladet
Superliga

OB retter ind: Vi accepterer kommunens påbud

OB ville sende spillerne på græs igen, men det satte kommunen en stopper for. Superliga-klubben kan ikke gøre andet end acceptere, for kommunen ejer anlægget.

Da OB i går meldte ud, at Superliga-klubben fremover ville træne i grupper af fem, gjorde den regning uden vært. Og her skal det med 'vært' tages bogstaveligt. 

Odense Kommune ejer nemlig det anlæg, som OB ville have brugt. Der gik således end ikke en dag, fra klubben meldte sine træningsplaner ud, til kommunen bankede den på plads i en mail. Det skrev Sport Fyn.

Læs også:OB genoptager fælles træning: Små grupper og ingen nærkontakt

Nu har OB så reageret på forbuddet mod at træne på kommunale anlæg, og det er som ventet en accept.

- Vi accepterer kommunens påbud, som bringer klubben og vores spillere i en ny situation, som vi nu tager til efterretning. Yderligere information meldes ud, når vi ved mere om situationen, skriver klubben i en kort meddelelse på sin hjemmeside.

Hidtil har spillerne i OB selvtrænet, men planen var, at de skulle mødes fem spiller ad gangen med maksimalt to trænere. Derefter skulle de så lave forskellige øvelser, men fortsat holde mindst to meters afstand til hinanden.

Læs også:Fynsk klub langer hårdt ud efter OB: Det er idioti og usolidarisk

FC København har meldt lignende planer ud, og intet tyder på, at de forsvarende mestre må trække dem i land igen. FCK ejer nemlig selv det anlæg på Frederiksberg, hvor førsteholdet træner, så der kan kommunen ikke forbyde spillerne at samles i små grupper.

Divisionsforeningen sendte i dag ændrede anbefalinger til træning ud. Hvor det før hed sig, at klubberne ikke måtte træne kollektivt, er der nu åbnet op for, at de kan træne i mindre grupper.

Læs også:Odense Kommune lukker ned for OB's fodboldtræning

Læs også:Glen Riddersholm efterlyser klarere retningslinjer

Læs også:Hobro-boss er nervøs: Vi har sluppet tøjlerne på spillerne