Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-anfører er hele tiden hjemme: Har fundet ud af, jeg bager stabile pølsehorn

Lucas Andersen har lige pludselig meget mere tid derhjemme, end han plejer. Den bruger han blandt andet med sin søn, og så har han fundet ud af, at han bager nogle fornuftige pølsehorn.

Lucas Andersen er vant til at være en del væk hjemmefra. Der har været udebaneture, landsholdssamlinger og europæisk fodbold at rejse til. Men i øjeblikket er han altid hjemme, og med så megen nyfunden fritid på hånden må AaB-anføreren jo finde på noget at lave.

Det har eksempelvis tvunget ham i køkkenet. Derudover gør han, hvad han kan for at tænke finde på noget at lave med sin lille søn, som han ikke kan tage med rundt i byen,

Læs også:AaB-anfører holder sig i form på terrassen

- Det handler om det her med, at man skal genopfinde sig selv lidt på en eller anden måde. Jeg har fundet ud af, at jeg bager stabile pølsehorn. Prøver at lave noget hjemmelavet slim og lave lidt forskellig kreativ leg med den lille for at få ham aktiveret, siger Andersen til Viaplay Sport Live.

- Der er jo ikke super meget, der er åbent, så det handler om at prøve at bruge fantasien lidt, og så må vi gøre med, hvad vi har.

Læs også:Se listen: De 50 yngste stjerneskud i Superligaen

Lucas Andersen og resten af AaB-mandskabet har ikke været i aktion, siden de slog Lyngby BK den 8. marts. Superligaen er i øjeblikket suspenderet på ubstemt tid og vender i hvert fald ikke tilbage på denne side af påske.

AaB er et af de hold, der ikke kalder spillerne ind til fællestræning i små grupper. Til gengæld har de fået træningsprogrammer med hjem, så de selv kan løbe- eller styrketræne.

Se hele klippet med Lucas Andersen i videoen i toppen af denne artikel.

Læs også:Superliga-boss: Sæsonen kan fortsætte til juli om nødvendigt

Læs også:Ingen gruppetræning i AaB: Vi vil være på den sikre side

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang