Video : Tipsbladet
Superliga

Tre tidligere Superliga-spillere på svensk landstræners ’drømmehold’

Den svenske landstræner har sat et drømmehold af spillere, han har trænet på klubplan, og tre tidligere Superliga-spillere er med.

Sveriges landstræner, Janne Andersson, har sat sit ’drømmehold’ af spillere, som han har trænet på klubplan, og her er flere tidligere Superliga-spillere på holdet.

Før Janne Andersson blev svensk landstræner, var han nemlig cheftræner i Halmstads BK Örgryte IS og IFK Norrköping. I de klubber har han stiftet bekendtskab med flere spillere, der også har spillet i Superligaen, og tre af dem er kommet på Anderssons ’drømmehold’.

Læs også:Superliga: FC Midtjylland og FC København overhalet på erfaring

De tre spillere er Mikael Nilsson, Andreas Johansson og Magnus Svensson. Sidstnævnte må dog nøjes med en halv plads, da Andersson ikke kunne vælge mellem ham og Arnor Traustason. 

Både Mikael Nilsson og Magnus Svensson nåede mere end 50 kampe i Superligaen for Brøndby IF, men de nåede ikke at spille sammen hos de blå-gule. Magnus Svensson spillede i Brøndby fra 2000 til 2002, mens Mikael Nilsson spillede på den københavnske Vestegn fra 2009 til 2012.

Læs også:Hvem har brugt flest udlændinge i Superligaen - her er opgørelsen

Andreas Johansson spillede i Superligaen fra 2007 til 2013 og spillede for både AaB og OB. Han nåede 162 kampe i Superligaen.

Se hele 'drømmeholdet' nedenfor (i parentes findes klubberne, hvor Janne Andersson trænede dem):

Målmand: Magnus Bahne (Halmstads BK) 
Forsvar: Mikael Nilsson (Halmstads BK), Petter Hansson (Halmstads BK), Michael Svensson (Halmstads BK), Tommy Jönsson (Halmstads BK) 
Midtbane: 
Andreas Johansson (Halmstads BK/IFK Norrköping), Daniel Sjölund (IFK Norrköping), Torbjörn Arvidsson ((Halmstads BK), Magnus Svensson (Halmstads BK)/Arnor Traustason (IFK Norrköping)
Angreb: Stefan Selakovic (Halmstads BK), Markus Rosenberg (Halmstads BK)

Læs også:Brøndby IF og Randers er oftest røget i fælden

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Chefredaktør: Det døde marked er gift for klubberne